
کالاهای مختلفی که از گمرک ترخیص می شود یک سری قوانین و مقررات خاص خود را دارا می باشند که شما تجار و بازرگانان عزیز باید درباره آن ها اطلاعاتی کاملی داشته باشید. مثلا قوانین مربوط به ترخیص پله برقی و آسانسور از گمرک با قوانین کالایی همچون پارچه بدون شک متفاوت می باشد.
برای شما تجار عزیزی که در امر تجارت قطعات آسانسور و پله برقی فعالیت دارید امروز تصمیم گرفته ایم تا اطلاعاتی را درباره روند ترخیص آن ها از گمرک در اختیارتان قرار دهیم.
پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این مقاله با فقیهی تریدینگ همراه باشید.
ترخیص قطعات آسانسور
ترخیص پله برقی و آسانسور از گمرک به چه صورت است؟
یکی از خدماتی که اغلب شرکت های بازرگانی ارائه می دهند ترخیص پله برقی و آسانسور از گمرک می باشد.
البته نباید فراموش کردن که ترخیص کالا از گمرک در صورتی توسط شرکت های بازرگانی انجام می شود که کالاهای مربوط در دسته بندی کالاهای ممنوع ورود قرار نداشته باشند.
این شرکت ها تلاش می کنند تا صفر تا صد کارهای مربوط به ترخیص را طبق اصول و قوانین مربوط به آن ها انجام دهند و در زمان کوتاهتری محموله های شما را از گمرک ترخیص کنند.
در ادامه درباره ترخیص این دو کالا به صورت جداگانه نیز اطلاعاتی را در اختیارتان قرار داده ایم.
ترخیص آسانسور از گمرک
برای اینکه شما تجار عزیز بتوانید بدون هیچ مشکلی آسانور وارداتی یا صادراتی خود را از گمرک ترخیص کنید ما به شما پیشنهاد می کنیم از یک ترخیص کار حرفه ای کمک بگیرید.
ترخیص کارانی که در زمینه ترخیص آسانسور از گمرک تجربه و دانش لازم را دارند به شما این اطمینان را می دهند که در زمان مشخصی شما بتوانید کالاهای خود را از گمرک دریافت کنید.
شرکت های بازرگانی در ابتدای کار به تثبت سفارش شما پرداخته و با توجه به شرایط موجود برای شما یک ترخیص کار در نظر می گیرند تا در زمان مشخص آسانسور را از گمرک ترخیص کرده و آن را در مقصد تحویل شما دهند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که آمارهای بازرگانی نشان می دهند که چیزی نزدیک به 571 تن آسانسور در سال های گذشته وارد کشور شده است که عمده ترین آن ها متعلق به کشورهای چین، اسپانیا، ایتالیا و امارات متحده عری بوده است.
بار دیگر یادآوری می کنیم که شما عزیزان برای ترخیص پله برقی و آسانسور از گمرک یا سایر قطعات مربوط به آسانسور به علت آگاهی کامل نداشتن از تعرفه ترخیص این کالاها نیاز به یک ترخیص کار حرفه ای دارید.
تعرفه گمرکی قطعات آسانسور
ترخیص قطعات آسانسور
برای اینکه بتوانید قطعات مربوط به آسانسور را نیز بدون مشکل وارد کشور کنید باید اصول و قوانین خاص مربوط به آن را به خوبی مطلع باشید.
ترخیص کاری که شما برای این کار استخدام می کنید بدون شک از این قوانین و مقررات به طور کامل مطلع می باشد.
فراموش نکنید که شما باید ترخیص کاری را از یک شرکت بازرگانی معتبر و شناخته شده که از سوابق کاری آن اطلاعات دقیقی دارید را برای ترخیص قطعات آسانور از گمرک استخدام کنید.
علت این مسئله این است که ترخیص کار شرکت های بازرگانی به خوبی از شگردهای ترخیص کالا آشنایی دارند و محموله شما را با نهایت حقظ امانت داری در شیوه کاری در کوتاهترین زمان ممکن از گمرک ترخیص می کنند.
ترخیص پله برقی از گمرک
تا به اینجای کار برایتان گفتیم که برای ترخیص آسانسور و قطعات آن از گمرک باید چطور عمل کنید.
حال در ادامه مقاله مربوط به ترخیص پله برقی و آسانسور از گمرک می خواهیم اشاره ای هم به روند ترخیص پله برقی داشته باشیم.
برای ترخیص پله برقی و قطعات آن از گمرک همچون ترخیص آسانسور و قطعات آن بهترین کار کمک گرفتن از یک شرکت بازرگانی معتبر می باشد.
این شرکت ها با در اختیار قرار دادن یک ترخیص کار حرفه ای به شما کمک می کنند تا در زمان کمتری محموله خود را از گمرک ترخیص کنید.
ترخیص پله برقی از گمرک
تعرفه گمرکی پله برقی و آسانسور
تعرفه گمرکی پله برقی تحت ردیف ۸۴۲۸۴۰۰۰ میباشد و حقوق ورودی آن ۲۰% است و با احتساب ۹% مالیات میباشد.
ضوابط فنی برای واردات آسانسور
شما تجار عزیز برای اینکه بتوانید بدون هیچ مشکلی در امر واردات آسانسور و پله برقی و ترخیص کردن آن ها از گمرک موفق شوید باید موارد زیر را حتما مد نظر داشته باشد و آن ها را رعایت کنید.
- ارائه گواهی بازرسی در مبدا COI برای پکیج آسانسور از نظر ابعادی و کیفی
- ارائه گواهی آزمون نوعی برای بردهای مدار ایمنی تابلو های فرمان آسانسورهای برقی مطابق با استاندارد EN81-1
- ارائه گواهی بازرسی در مبدا COI از شرکت های بازرسی تائید صلاحیت شده توسط سازمان برای ایمنی چهار گانه
ممنوعیت های واردات قطعات آسانسور
تا به اینجای کار برایتان عنوان کردیم که چطور می توانید در واردات آسانسور و پله برقی فعالیت داشته باشید و برای ترخیص کردن آن ها از گمرک باید چه کار کنید.
همچنین اشاره ای هم به ضوابط مربوط به واردات آسانسور داشته ایم.
حال در ادامه می خواهیم به یک سری ممنوعیت ها درباره این واردات با شما صحبت کرده و اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.
یکی از ممنوعیت های مربوط به قطعات آسانسور درباره ریل این دستگاه می باشد که می تواند مشکلات زیادی را برای صنعت ساختمان سازی به همراه داشته باشد.
علت آن هم این است نوع ریلی که در کشور ایران تولید می شود برای آسانسورهای ساختمان های 6 الی 7 طبقه مناسب می باشد که سرعت آن ها یک متر در ثانیه می باشد.
در صورتیکه برای ساختمان های بلند تر نیاز به واردات ریل هایی است که سرعت آن ها از یک متر بر ثانیه بیشتر باشد.
اما، از دیگر قطعات ممنوعه واردات آسانسور، در کابین آسانسور می باشد که در حال حاظر در کشور ایران کارگاه های زیادی هستند که در این امر فعالیت جدی دارند.